HR Professionals

De onafhankelijke HR (interim) Professionals van 4U Group laten u die volgende stap zetten.

HR Professionals, niet meer weg te denken uit uw organisatie. Maar waar vind u die juiste professional?! Onze speciale tak voor HR Professionals bestaat uit een netwerk van meer dan 2000 onafhankelijke interim professionals, voor elke organisatie kunnen wij dus de juiste schakel vinden.

Onze dienstverlening

Een groot deel van ons netwerk zijn HR interim professionals. Echter bemiddelen wij niet alleen HR-directeuren en Business Partners maar ook recruiters, HR-assistenten en personeelsadviseurs. Deze categorie valt meestal niet onder interim-diensten waardoor wij deze vaak plaatsen onder een detacheringscontract voor een bepaalde periode. Vaak is dit afhankelijk van het project waarvoor zij opgeroepen worden. W&S van de juiste professional is ook altijd een mogelijkheid.

Onze methode

Elke HR Professional die met ons gesproken heeft kan het beamen. Wij willen weten wie de professional is en waar hij/zij heen wilt. In welke branches de professional zichzelf wel of niet thuis voelt. Wij willen alles weten en zullen nooit iemand zomaar “als CV” voorstellen. Wij stellen professionals voor waar zij thuishoren en waar de normen en waarden matchen. Hoe maken we dit op? Meervoudige persoonlijke en telefonische gesprekken.

Vacature plaatsen

U bent direct op zoek naar een HR (interim) Professional? Laat het ons direct even weten en wij komen bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Bij de kennismaking ontvangen wij graag een rondleiding en maken we graag kennis met het team waarmee de HR Professional moet gaan samenwerken. Op deze wijze kunnen wij vaak al een goed beeld schetsen van het profiel wat u zoekt binnen uw bedrijfscultuur.

Op zoek naar een HR vacacture?

Bent u HR (interim) Professional en wilt u graag kennis met ons maken? Maak dan direct een afspraak via de contactpagina. De HR-vacatures die nu open staan vindt u in ons vacature overzicht.

Geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek?